18 Aralık 2013 Çarşamba

Evler Yeni Bir Canlı Türü ile İstila Altında

Bilim adamları, Legorus diye bilinen bu yeni türün özellikle bebekli evlerde göründüğünü ve önlenemez bir biçimde çoğaldıklarını bildirdiler. Bu açıdan özellikle evin annesi için çıldırtıcı bir etkiye sahip olduğu halde, Legoruslar, bebelere hiç zarar vermiyor. Bebeler ile aralarında telepatik bir bağ olduğu tahmin edilen bu canlılar, evdeki diğer herkesin, özellikle ayaklarına nişan alarak saldırırken, bebenin hiç bir yerine zarar vermeden, ayaklarının arasından bir akışkan gibi kayıp gitmektedir. Bu davranışlarına bakılarak kişileri ayırt edebilecek seviyede bir zeka seviyesine sahip oldukları düşünülmektedir.

Bilim adamları, bebelere ve yetişkinlere farklı tepki vermelerinden dolayı görünürde katı davranışta akışkan olan bu yeni türün bir çok soruyu cevapsız bırakması sebebiyle bilimin yeni ufuklara ihtiyacı olduğunu vurguluyor. Öyle ki bu tür bir kaba doldurulduğunda, gayet az ve derli toplu dururken; kaptan dışarı çıkmaları sonucunda birden bire çoğaldıklarını, akışkan gibi yayıldıklarını, evin hiç olmadık yerlerine ulaşabildiklerini ve olmadık zamanlarda olmadık yerlerden çıkabildiklerini gözlemlediler. Farklı renklerde ve büyüklükte olan bu canlılar, zaman zaman bir araya gelip çeşitli boyutlarda kristalimsi yapılar oluşturuyor ve bu özellikleri ile bebeyi büyüleyip hipnoz ediyorlar. Bu yüzden evin büyükleri tarafından asla kilit altına alınamıyor ve her daim her yere yayılmayı sürdürüyorlar.

Bu araştırmalar ışığında, bebek sahibi olacak çiftleri uyaran yetkililer, türün özelliklerini tamamen keşfedip kontrol altına almayı keşfedene kadar evlere Legorus'un ham maddesi olan legoların girmemesini tavsiye ediyorlar. Hali hazırda bu türün etkisi altına girmiş olan evleri de karantinaya alacaklarını, içeriye başka kişilerin girmesinin yasaklanacağını ve hastalığın yayılmasını engellemek için hipnoz edilmiş bebenin bu durumdan kurtuluncaya kadar diğer bebelerle görüştürülmeyeceğini belirterek ailelerin çok dikkatli olmaları gerektiğini vurguladılar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder